Corruption

Cardiff / Permalink / 1
Ifall någon lyckats missa det på diverse sociala medier så var jag iaf ute och vimlade med Stephanie och Nivi i onsdags. Vi hade bestämt oss för att ta Nivis alkoholoskuld genom inget mindre än jägerbombs och vi lyckades välsigt bra måste jag säga.
 
Vi började dagen med att gå ut och shoppa då jag var i desperat behov av en garderobs update och tjejerna hade olika ärenden nere i stan. Jag köpte en outfit på primark (för att jag är fattig och snål) och det var en generellt bra genomförd shoppingrunda.
 
Sedan fixade vi oss och drog till The Taff som är pubben som ligger i student union innan vi gick in i Y Plas som är namnet på själva klubben som också ligger i student union. Det var väldigt mycket folk inne i klubben vilket inte riktigt är min grej så vi höll occ mycket på kanterna och ute vid restaurangerna där det var mindre folk så man kunde skaka rumpa riktigt ordentligt utan att bli kvävd av massan. Vi var där tills de stängde kl. 03.00 och det var en väldigt trevlig kväll.
 
 
 
 
Alkisvarning!
 
 
Sedan i fredags så var vi ute och käkade middag på en asbra restaurang som ligger här i närheten. Det supergott och mysigt. Jag har även under helgen lyckats bli klar med uppsats nr. 3 av de fyra som ska göras den här terminen vilket är otroligt skönt och gör att jag kan fokusera på att chilla galet med Mirris som kommer hit imorgon!!
 
 
Hejdå och pussar i massor // Mira
 
 
Till top