Mira H: and the Philosophers of Sidney Sussex

Cambridge / Permalink / 0
Hejsan allihop,
 
I torsdags hade vi ett event för alla master och PhD elever på mitt college med Harry Potter tema. Vi blev också inbjuda att träffa ugglor i trädgården innan middagen. De som anårdnade eventet hade bjudit in några från ett falkoneri företag att ta med sig lite olika ugglor så att vi kunde få träffa dem och lära oss om fåglarna.
 
 
Den vänstra ugglan hade väldigt vackra orangea ögon och jag fick lära mig att det berodde på att den typen av ugglor fämst jagar på dagarna och de som har svarta ögon jagar på natten. Den högra ugglan vara bara en liten bebis på fem veckor vilket är varför den är så fluffig. Den var också lite nervös så man var tvungen att stå väldigt still så att den inte blev för rädd.
 
Vi gick sedan mot middagssalen och fick smaka på butterbeer. 
 
För att få komma in i salen så fick vi sitta ner på en stol och låta Dumbledore sortera oss i vårt hus. Vi fick vårt hus beroende på vilket bord vi skulle sitta vid under middagen. Vi har Hufflepuff.
 
 
 
 
Såhär fint var vårt bord dekorerat med stavar och polyjuice potion.
 
 
 
Innan middagen serverades så höll presdienten för MCR ett tal för oss. Han hade tagit Dumbledores legendariska tal från den tredje filmen och skrivit om den med en spin på det onda som hotar vår närvaro är inte Sirius Black utan Corona. Det var väldigt roligt faktiskt.
 
 
Vid våra platser fanns också ett brev som bjöd in oss att börja på Hogwarts och ett papper som uppmanar oss att ta ett test för att få reda på vårt Hogwarts hus. 
 
 
Menyn innehöll allt från elixir till drakkött.
 
 
Efter middagen så hade vi ett Harry Potter Quiz ute i trägården, det tog jag tyvärr inga bilder på men här kommer lite mer bilder som jag tog under kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top