2 veckor kvar!

Idag är det exakt två veckor kvar till studenten och jag tycker att det känns. Lärarna delar ut betyg, svenskläraren låter oss gå på teater istället för att ha lektion, alla börjar liksom ge upp och till och med de mest dedikerade eleverna har slutat bry sig (mig själv inkluderat). Allting som har gått bra har ju gått bra och allt som har gått dåligt kan man inte längre göra någonting åt.
Nu har vi bara det roliga kvar med brännbollsturneringen, konserterna, vårlunchen, champagnefrukosten och utspringet. Sedan är det över. 
Det känns ju samtidigt lite sorgligt att allt som man nu gör, gör man för sista gången. Sista inlärningarna, sista lektionerna med sina favoritlärare och sista dagarna med klasskamraterna. Samtidigt är jag inte speciellt ledsen och jag hatar folk som tror att man typ kommer bli någon annan eller vuxen av det här. Som att ta studenten på något sätt kommer förändra ens liv eller att det är en bragd. Det är inte svårt, nästan alla tar studenten nu för tiden och det här med att förändras... Jag kommer vara samma gamla Mira i augusti som jag är nu, trots studenten.

Mira

Gymnasiearbetet

Så den veckan som varit och veckan innan dess så har vi haft projektveckor, vi har alltså inte haft några vanliga lektioner utan bara fokuserat på våra gymnasiearbeten. De flesta av mina vänner har haft eller deltgit i diverse konserter medan jag har skrivit musik i sibelius och sedan lämnat in.
 
Konserterna var måndag-torsdag den här veckan och de var naturligtvis superbra allihopa! Det är så roligt att se hur dktiga alla har blivit under den tid vi gått tillsammans och blir väldigt ofta förvånad över hur musikaliska och skickliga de är. 
 
 
När sista konserten var slut så vad det lite disco på musikytan och några lärare höll tal och sedan drog vi ut för att dricka öl och umgås. Det var jätte trevligt och det känns lite sorgligt att vi bara ha 2,5 vecka kvar tillsammans. Men det känns också asbra, haha!
 
Mira
 

Skiva!!

Igår var det dags för vår klass att ha skiva!! Vi hade filmtema vilket är något som jag tidigare var väldigt skeptisk till men när jag väl kom dit och såg allas spektakulära skapelser insåg jag att det var ett fantastiskt tema! 
 
Jag var utklädd till Wednesday Addams från The Addams Family vilket passade mig utmärkt för då slapp jag le hela kvällen, hehe. 
 
 
Lina gick med på att sminka mig vilket var väldigt bra eftersom hon är väldigt bra på det och jag är alldeles urusel. Vi gick till och med så långt att sätta på mig lösögonfransar, något som jag bara gjort en gång tidigare och det var relativt katastrofalt. Så Lina fick sitta där och peta mig i ögonen tills tårarna rann men vill man vara fin så...
 
Skivan var på klubben Collage som ligger på Östermalm och när vi kom fram så fick vi bli fotograferade av Markus fantastiska pappa som fick härliga bilder på allihop.
 
F.v; Sara som Lilla My, Ebba som Katara och Jag.
 
 F. v; Sara, Ebba, Daniel som Stitch och Markus som Ash Ketchum.

Andra fantastiska utklädnader var Björnligan, Olive från Easy A, Chuck och Blair från Gossip Girl och många många fler.
 
Vid middagen hade vi lite olika aktiviteter. Vi hade olika uppgifter som vi skulle utföra och mitt var att hålla en tal om hur tråkig festen var vilket passade mig alldeles utmärkt! Sedan delade vi ut alla "klassens" och jag fick äran att bli klassens hårding. 
 
 
Sedan dansade vi resten av natten och när man dansat klart fick man åka hem så så fick det bli med den saken och nu är det bara en månad kvar. Så tack för en trevlig kväll!
 
Mira 
 
 
 
 
 

caerdydd.blogg.se

I jakt på kunskap!

RSS 2.0