DEVON BBY!! Pt. 2. "Hur vi bjuder med Erin och besöker vildmarken"

Cardiff / Permalink / 1
Så vi är framme på söndagen och det var dags för oss att åka hem till Cardiff. Konstigt nog så hade vår flatmate Erins familj bestämt sig för att också åka till Dartmouth exakt samma helg som vi och trots att vi inte hann träffa henne på lördagen, vilket var tanken, så lovade vi att ta med henne tillbaka till Cardiff. 
 
Vi träffades inne i Dartmouth där vi inte riktigt hade gått runt tidigare, hälsade på Rebecca som jobbade för dagen på Costa där och sedan vandrade vi runt lite i stan och det var verkligen supermysigt om lite kallt. Vi köpte fish and chips gjord på dagens fångst och satt vi vattnet och åt innan vi blev attackerade av fåglar.  Jag tycker ju inte speciellt om fish and chips men denna var god men man kunde inte klämma hela, den var stor och friterat på friterat är mer än min mage klarar.
 
 
När vi lämnade Dartmouth så åkte vi snabbt mot Dartmoor, något som jag insisterat på enda sedan resan till Devon blev bestämd. Varför?? Dartmoor är ett superstort naturreservat som tar upp ungefär halva Devon och är supercoolt. Men också för att det är där Hound of the Baskerville utspelar sig och jag ville verkligen se lika cool ut som Sherlock gör i början av avsnittet som både utspelar sig och är inspelat i just Dartmoor. (Nu hittade vi tragiskt nog inte själva filmningsplatsen eftersom parken är så stor men vi var coola ändå)
 
Helt ärligt så är ju Erin här till och med lite coolare än Sherlock
 
 
 
Sedan skulle det väl vara raka vägen hem?? nja, det var tanken men någonstans halvvägs till Taunton får vi idén att köra dryckeslekar i bilen för att det är kul som konversationsstartare vilket går bra fram till Erin kommer på idén att köpa alkohol och faktiskt köra dryckeslekar med dricka i bilen. Jag och Sophia hakar fort på och vi kör in i Taunton (där Sophia också tidigare bott) i jakt på alkoholhaltiga drycker till oss och en kaffe till Shaun. Det blev lite blurrigt därifrån och framåt, det var mycket trevligt iallafall.
 
 
Så slutklämmen;
Det var extremt roligt, absolut top tre av alla resor jag någonsin gjort. Ett av målen när jag kom till UK var just att skaffa vänner, gärna någon med bil och åka på roadtrips och få se Storbritannien ordentligt. Bath var fantastisk och Devons natur var något av det mäktigaste jag sett med de absolut västa vägarna. Det är som att köra i en labyrint med häckar och träd runtomrking och man är i konstad upp- eller nedförsbacke men alla berg och kullar leder snabbt med till stränder och vatten så det är som massor med skålar dela tiden med berg och dalar. Men bäst av allt var umgänget, vilket toppengäng, vilken toppentid, var nästan tvungen att nypa mig i armen ibland för att det var både så fruktansvärt kul och så fruktansvärt vackert. 
 
 
 
 
Till top