Fullt ös medvetslös

Cardiff / Permalink / 0
Klockan är 01.13 på en fredag och detta är första gången jag fått tid att riktigt sitta ner och blogga lite. Det har varit bang i bygget och bomfalleralla enda sedan skolan började och jag vet inte hur jag har tid med någonting alls. Jag tror skolan har bestämt att öka skolarbetet med nästan 100% över sommaren samtidigt som jag har turen att bo med roliga människor och ha bra kompisar som vill hålla på och ses och gå ut och dricka och så hela tiden. Jag tror inte att jag har spenderat en ensam kväll i mitt rum sen jag kom hit och det är superroligt men så himla typiskt att man både ska vara mer social och plugga mer i år. Det hade ju kunnat dela upp sig lite bättre så jag hade haft något att göra förra året. 
 
Såååå skolan är igång på riktigt och v.45 så har vi reading week som kommer vara en vecka för att komma ikapp på allt man inte gjort amt skriva uppsatser i de kurser där det krävs. Bara en vecka kvar!!
 
Förra helgen så hade vi en fest här hos oss för att fira att en av våra flatmates hade fyllt år och jag tyckte att det blev en hit. Det kom ganska mycket människor vilket ledde till att en bunt som var lite mer inne på att hänga och snacka graviterade in i Sophias rum medan de som ville röka, lyssna på musik och vara mer "festliga" fick hålla sig i vardagsrummet och trädgården. 
 
Kvällen innan festen så drog vår lilla Llanbleddian familj ut på äventyr till baren Kong som är en väldigt häftig plats, som en ungdomsgård för vuxna, lite som O'learys i MoS men istället för bowling och sådant så hade de pingisbord, flipper och andra arkadspel. Vilket var riktigt roligt.
 
 
Några dagar senare så hittade jag Sophia och hennes bror Jack som var och hälsade på en hemlig bar inne i stan. Det var en dörr med en liten skylt på och så var man tvungen att gå in och ringa på dörren för att få komma in. Problemet var bara att när vi ringde på så var det ingen som kom och svarade men så precis när vi skulle ge upp så kom det en kille som jobbade där som bara skulle svänga förbi och hämta en grej som öppnade för oss. Det var ett superhäftigt ställe med de coolaste drinkar jag sett. Det var en cocktailbar och när vi kom in så blev vi visade till ett bord, fick en meny och så gick de igenom hur menyn funkade och allt med oss. Jag kände mig sofisitkerad och badass samtidigt. Den drinken som jag tillslut beställde smakade som rökt ananas vilket var väldigt spännande. På drinken satt en liten lapp man skulle tända eld på för effekt, Sophias drink var glittrig och serverades med sockervadd och Jacks smakade som ananas och pepparkaka. Det var en upplevelse! 
 
 
Nu låter det ju som att jag inte gör mycket annat än att supa men det är inte helt sant. Jag dansar också, både jazz och irländsk (vilket jag är otroligt dålig på men det är väldans kul). Jag är även med i symfonikören i år igen och för nuvarande sjunger vi Mozarts Requiem och Bruckner. Ibland sitter jag också i bibliteket en hel dag men det är inte lika underhållande att skriva om.
 
Vad som väntar nu är att Sara och Ebba kommer och hälsar på mig på måndag-torsdag och på tisdag så ska huset hålla en krazzy banger halloweenfest!! Sedan under reading week så har jag och Stephanie bokat en natt i London så att vi kan se Wicked en gång till samt för att kunna gå på WARNER BROS STUDIOS HARRY POTTER TOUR vilket har varit en dröm för mig sedan de öppnade och jag kan knappt sitta still när jag tänker på det.
 
Nu är det dock allt för sent och det är bags för bingen (som mamma alltid säger), så godnatt gott folk. 
 
 
 
Till top