Boende

Så nu har jag skickat in mina sökningar till boende i Cardiff. Det finns jätte mycket olika varianter beroende på om man vill ha mat, eget badrum, bo i lägenhet eller ha möjlighet till parkering. Skolan vill att man skall ha 10 val i en ordning och sedan får man förhoppningsvis ett av sina högre val. 
 
Jag har sökt små halls med prioritering på att ha eget badrum och mat eftersom att jag gillar att ha mitt space och att dela badrum med en massa människor känns som helvetet. Mat är också väldigt skönt om det ingår eftersom man ska ha tid till att plugga, gå i skolan och kanske jobba och då känns det inte som det roligaste i världen att handla och laga mat. 
 
De senaste dagarna har jag alltså i princip hängt på skolans hemsida och jämfört de olika husen, hur nära det ligger och läst massor av reviews på nätet där elever har kunnat kommentera hur deras upplevelse varit. Mina två första val är i alla fall;
Aberdare Hall
 
Gordon Hall
 
Så efter ett tag kom jag in på en sida där massa folk som sökt till Cardiff i höst pratade om vilka boenden de skulle söka och hur de har gjort och jag insåg att vissa sökte sina boenden redan i Januari. Tänkte inte ens på att om man hade accepterat sin plats tidigare hade man kunnat söka boende snabbare och kunnat få sitt första val eftersom det är först till kvarn. Så även om jag tycker att jag var supersnabb så lär jag inte få mitt förstaval ändå.
 
 
Mira
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

caerdydd.blogg.se

I jakt på kunskap!

RSS 2.0