Att söka universitet i Storbritannien - Steg 4. Student accommodation

Efter det att du har skickat in dina ansökningar så får du via mail en inloggning på de olika univseriteten där du kan ha kontakt med dem. Detta är väldigt viktigt eftersom att efter det att du valt ditt firm och insurance val så kommer du antagligen ha massor av frågor till skolan och då kan du nå dem via din egna sida. Det är också här som du kommer ansöka om boende. 
 
På de flesta skolor kommer du kunn gå in och välja vart du vill bo så fort du har valt skolan som ditt firm val. På vissa ställen finn det dock ett visst datum då man först kan gå in och söka men det varierar från skola till skola. Detsamma gäller för att söka boende på ditt insurance val. På vissa skolor kan du söka boende först när ditt firm universitet har nekat dig och på vissa försvinner garantin på boende om du har det som insurance eller så får du inte ha lika många val osv. 
 
Trots att jag sulle vilja det så kan jag inte vara er mästerguru i detta utan deb mesta av informationen kommer finnas hos de enskilda universiteten så det enda jag kan säga att se till att du har koll på de olika alternativen, vad som ingår i priset, vad det kostar och hur det ligger i förhållande till din skola.
 
Lycka till!
Mira
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

caerdydd.blogg.se

I jakt på kunskap!

RSS 2.0