Swansea, Besök och Födelsedag

Hallå i stugorna, det är er favorit bloggerska här. Har varit tillbaka i Cardiff i ca 3 veckor nu och de har varit packade från morgon till kväll. Den första veckan spenderades helt i biblioteket med studier inför mina två tentor som jag hade 18/1 och 19/1. Det bästa var när det var över hahaha. Sedan var jag ledig hela veckan efter och eftersom de flesta av mina kompisar fortfarande hade prov den veckan så bestämde jag mig för att åka på lite äventyr. Så på tisdagen åkte jag och Emilia till Swansea för att kolla på stan.
 
Swansea Castle
 
De regnade och blåste så vi bestämde oss för att gå till deras plantasia som är typ en stor trädgård i ett växthus (?) de hade i alla fall massor med olika träd, fiskar och diverse täcka djur. Det låg väldigt underligt i mitten av en stor parkering vid massa supermarkets, lite som att ha en regnkog mitt i IKEA Barkarbys parkeringplats. Förutom detta så åt vi massa mat och gick runt och shoppade. Det var rätt fint men vädret dåligt och staden rätt liten men det är roligt att ha sett mer av Wales.
 
På torsdagen kom sedan Pontus och Michael för att hälsa på för min födelsedag och festen. Så på fredagen, min födelsedag så väckte pojkarna mig med skönsång och tårta på sängen, som enlight dem, Michael hade varit uppe hela morgonen och bakat men jag tyckte Co-op kartongen var något suspekt. Sedan gick vi runt i stan och kolla på grejer, pojkarna mest på alkohol och jag mest på annat. Vid kl 5 hade jag bokat bord för oss och några vänner från huset att gå på restaurang och mysa liten innan själva festen drog igång. 
 
Shaun, Sophia, Luke, Michael, Pontus, jag, Erin och Gina så fint uppraddade. 
 
Sedan bar vi av hemåt för att "sminka oss i en evighet" (som Ebba brukar säga) och fixa klart allt tills dess att folk kom för att fira. Det va en väldigt trevlig och fin tillställning och jag fick jättefina presenter av min vänner. En stor ram med massa olika bilder på oss och ett korvspel av Sophia, två fina böcker av Luke, sexiga salt och pepparkar och ett champagne doftljus av Emilia för lyxkänslan samt massa knasiga saker av Shaun, bla en flygkudde formad som en rosa ninjahamster. Det var väldigt fint alltihop och jag kände mig väldigt uppskattad. Shaun, Sophia och Erin hade även gjort en väldigt fin tårta åt mig, Citron Frozen Cheesecake (min favvis)
 
 Ja, Shauns dekorationer är fantastiska.
 
På söndagen efter pojkarna hade åkt hem bestämde vi oss för att vi inte fått nog med svenskt utan valde att laga köttbullar med potatismos och gräddsås. MUMS!!!
 
 
Här till sist så får ni en bild på mig i min pimpiga födelsedags outfit!
(jag sa till Sophia som tog bilden att jag ville se cool ut :D)
 
 
Tack och ajdö <3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

caerdydd.blogg.se

I jakt på kunskap!

RSS 2.0