Xmas dinner

Så mot slutet av terminen känns det ju alltid som att man springer ett maraton lopp och att dagarna helt plötsligt inte har tillräckligt många timmar och man ifrågasätter hur man kan tillåtas skapa ett system där allt alrbeta ska göras samtidigt. Men, jag var duktig och ute i tid och blev klar med min sista inlämning innan jul i söndags så njuter nu av "ledigheten" eller snarare, städning, packing och äta upp allt jag har i kylen innan dess jag åker hem, på torsdag.
 
Eftersom inget större skett så har det inte blivit mycket skrivande. att berätta hur många timmar jag spenderade i bibblioteket i helgen vore inte så rolig läsning. Hur som helst, i söndags så hade mitt hus christmas dinner men secret santa utdelning. Alla fick dra sitt strå till stacken och ta hand om en del av matlagningen själv tog jag hand om potatisen och pigs in blankets. Är verkligen stolt över mina pottar, de var super krispiga och mumisga. Det blev mat, lekar och goda vänner och efter vår middag gick några av oss till kyrkan och sjöng julsånger. en A+ kväll helt enkelt.
 
Potatis, morötter, kalkon, gravy, korv, rödkål, pigs in blankets, stuffing, brysselkål och nutroast och en Munro som skär upp köttet, yumm
 
Trippelchokladscheesecake till efterrätt
 
 
Sophia med renhorn när vi lekte "gissa vem du är" leken, hon var Munro.
T.h. Har vi husets Joseph och Maria med jesusbarnet.
 

 
Vår julgran med alla paket (samt Erin) och våra födeledagsdekorationer som blev lite extra pimpade dagen till ära.
 

Jag och Sophia var festliga från topp till tå.
 
Nu är jag snart hemma <3
 
 
 
Anonym
2017-12-13 @ 08:17:41

Fin tomte
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

caerdydd.blogg.se

I jakt på kunskap!

RSS 2.0